Hove Begeleiding
Hove Begeleiding

CliŽnt

Soms lopen de dingen anders dan je wilt.

Dan is je huis vol met spullen. Je wilt dit graag anders zien, maar dit lukt je niet alleen.  

Je hebt een stok achter de deur nodig om je huis op te ruimen of leger te maken. En iemand die, na verloop van tijd, meehelpt. Dan kun je terecht bij Hove begeleiding.

Je hebt dan wel een indicatie nodig vanuit de gemeente.

 

Het kan ook zijn dat je een andere hulpvraag hebt. Je twijfelt of je hulp wilt, maar je loopt wel tegen problemen aan.

Ook dan kun je terecht bij Hove Begeleiding, je vergroot dan je zelfstandigheid en gaat na of je extra hulp kunt gebruiken bij je financiŽn, verslaving, inzicht in jezelf krijgen of je huishouden op orde krijgen.


Wat kan Hove begeleiding voor jou betekenen ?

Hove Begeleiding

Hieronder een aantal voorbeelden over de mogelijkheden van de samenwerking tussen cliŽnt en Hove Begeleiding
Wat levert het je uiteindelijk op?
Hoe gaat het in zijn werk om een indicatie te krijgen ?

Neem zelf contact op met de gemeente, afdeling WMO. Lukt het niet om zelf contact op te nemen, laat dan iemand anders dit voor je doen ( bijvoorbeeld een familielid of een bekende).
Het eerste gesprek ( keukentafelgesprek) is bij jou thuis samen met iemand van het sociaal wijkteam. Het sociaal wijkteam bepaalt of je een indicatie krijgt vanuit jouw gemeente. Met een indicatie kun je hulp aan huis krijgen.

Als er hulp aan huis geÔndiceerd wordt volgt er daarna meestal een tweede gesprek. Bij dit gesprek ben jijzelf aanwezig, het sociaal wijkteam en vaak kun je verzoeken bij het sociaal wijkteam dat er ook iemand anders bij het gesprek aanwezig is.